هفدهمین نشست از سلسلهنشستهای«زبانشناخت» با موضوع «خدمات متقابل زبان فارسی و نگارگری قدیم ایران» با حضور دکتر هادی بابایی فلاح، پژوهشگر فرهنگ و هنر و نقاشی قدیم ایران و مهدی صالحی، مجری- کارشناس این سلسله نشستها، درحوزه هنری برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، نگارگری ایران در دوره های اوج این هنر، تصویرسازی متون علمی، ادبی و تاریخی بوده است. ذات دل انگیز و رؤیاگونه این هنر موجب شده است تا مهم ترین آثار باقی مانده از نگارگری قدیم ایران، به تصویرسازی متون ادبی شاخصی مثل شاهنامه، خمسه نظامی و گلستان و بوستان سعدی تعلق داشته باشد. به این ترتیب، نگارگری قدیم ایران که شاخص ترین نماینده هنرهای تجسمی ایران در جهان است، پیوندی ذاتی با زبان فارسی دارد. براساس ریشه های ذاتی هنر نگارگری و زبان فارسی، هفدهمین نشست زبان شناخت به مرور اجمالی پیوندهای ریشه دار میان شاهکارهای زبان فارسی و نگارگری قدیم ایران و مرور چگونگی این پیوندها و بحث درباره بده بستان های میان آن ها اختصاص خواهد داشت.
هفدهمین نشست از سلسله نشستهای «زبانشناخت» به همت دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری از ساعت 13 تا 15 دوشنبه 26 دی ماه، در سالن استاد طاهره صفارزاده واقع در خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزارمیشود و عموم علاقهمندان و پژوهشگران می توانند در این نشست حضور یابند.
انتهای پیام/
نظر شما